URHELIJOIDEN HENKINEN VALMENNUS

Tämän päivän  urheilijat ovat hioneet tarkkaan fyysisiä taitojaan ja haluavat kehittää myös psyykkisiä taitojaan auttamaan suorituksiaan.

Meidän työskentelytapamme lähtee urheilijan kuulemisesta ja ymmärryksestä, tilanteesta jossa ollaan ja tavoitteesta jonne halutaan.  Olemme kehittäneet toimivan, yksilöllisen ja nykyaikaisen valmennuksen eritasoisille urheilijoille.

Valmennus sisältää

lähtökartoituksen

henkisen perusvalmennuksen

oman fiiliksen säätelyn

harjoittelun aikaisen henkisen valmennuksen

kilpailuihin valmistautumisen

kisan aikaiseen henkisen tekemisen

Lajista ja urheilijan tasosta riippuen painopisteet vaihtelevat eri urheilijoilla.

Teemme myös yksittäisiä selvityksiä ongelman kartoitukseen arvostavan haastattelun keinoin. Oiva apu jos törmää vaikkapa samaan tekemisen tapaan jatkuvasti.

Valmennus sopii myös ihan tavalliselle kuntoilijalle tavoitteelliseen tekemiseen oli tavoite mikä tahansa.

Ota yhteyttä ja aloita vaikkapa tänään.Voimme tarkastella haasteita lyhyt- tai pitkäkestoisesti.

Urheilijapuolelta valmennenttavana nostamme esiin moottoripyöräilyn Enduron MM-kilpailussa Päijänneajoon osallistuvan Otto Tengmanin. Otto aloitti henkisen valmennuksen kaksi viikko ennen Päitsiä ja totesi juuri ennen kisoja saaneensa rentoutta ajoon ja uutta ajattelua kisaamiseen ja tekemiseen.

Oton tulos oli tavoitteen mukainen. Kisa on kova ja yllättävä joten se miten tulokseen (ja maaliin) päästiin on kaikkea muuta kuin yksinkertaista. Päijänne-ajon henkiset haasteet  on jo purettu ja valmennustyö jatkuu.