REFERENSSIT

Tehtyä

 

Asiakkaitamme ovat niin suuret kuin pienet, kotimaiset kuin kansainvälisetkin yritykset, yhdistykset ja järjestöt.

Henkinen valmennus on urheilijoille, kuntoilijoille ja itsensä kehittämisestä kiinostuneille.

Työmme luottamuksellisuuden takia emme nimeä yritysasiakkaitamme, mutta mainitsemme muutamia ammatteja joiden kanssa olemme työtä tehneet: lääkärit, opettajat, rehtorit, psykologit, juristit, psykiatrit, raskaan kaluston kuljettajat, yhtiön hallitukset, fysioterapeuttit, lastentarhan henkilöstö, eri alojen esimiehet, tuotannon työntekijät esim. elintarviketeollisuudessa ja painoalalla, yritysten hallitukset, toimitusjohtajat, tuotantojohtajat, professorit, ministeriön työtekijät, ym.ym.

Alla asiakspalaute tyhypäivästä.

”Hei Jyrki,

kiitos vielä kivasta kehittämistuokiosta ! Meidän koko päivämme oli erittäin onnistunut; valtaosa porukasta on vaikuttanut erittäin tyytyväiseltä päivän antiin.Sinun osuudessasi pidettiin kovasti siitä, että sen aikana pääsi tutustumaan kollegoihin ja syventämään vanhoja mutta vielä aika pinnallisia tuttavuuksia. Lisäksi kollegoiden kanssa keskustelu tuntuu aina useimmista mukavalta. Sinulla oli kivan rento ote tilaisuutta vetäessäsi, ja kuitenkin sait hienosti ihmiset keskustelemaan. Oli hyvä idea esittäytyä aluksi vähemmän tutulle (tai kuten huomattiin, kokonaan tuntemattomalle) kollegalle ja esitellä tällä tavoin kaikki ryhmäläiset toinen toisilleen. Myös varsinainen keskusteluosio toimi hyvin, ja esimerkiksi yksi väsymyksestä hiljattain kärsinyt henkilö kertoi minulle iltapäivällä saaneensa valtavasti voimaa työkavereiden kanssa juttelusta ja siitä havainnosta, että monilla muillakin on ajoittain samanlaisia tuntemuksia.

Kiitos siis kovasti panoksestasi meidän porukkamme työhyvinvoinnin kehittämiseen! Tilaisuuden valmistelukin sujui kanssasi erittäin mukavissa merkeissä ja vaivattomasti, joten en voi olla kuin erittäin tyytyväinen yhteistyöhömme!”